Mannenkoor Germania Heeten zoekt versterking.

Mannenkoor Germania Heeten is opgericht in 2004 en bestaat uit ongeveer 30 koorleden. Regelmatig verzorgen wij optredens en concerten in de wijde omgeving. Het koor staat onder leiding van dirigente Marjon Ruiter en toetsenist Robert Jansen. Elke donderdagavond tussen 20.00-22.00 uur repeteren we in de kantine van de manege van de Landelijke Rijvereniging.  Ruim 2 jaar hebben nagenoeg alle repetities en optredens stilgestaan. Door uiteenlopende redenen hebben wij gedurende deze periode  afscheid genomen van een aantal koorleden.

Om ook in de nabije toekomst de bezetting van ons koor op peil te houden, zijn wij op zoek naar nieuwe zangers. Goed kunnen zingen is fijn, maar als zingen je plezier geeft, vinden we dat minstens zo belangrijk.  

Uitgebreide informatie over ons koor vind je op onze website. Heb je interesse om vrijblijvend enkele repetities bij te wonen en het enthousiasme en de gezelligheid binnen ons koor mee te maken, vul dan het contactformulier op onze website in óf neem contact op met één van de bestuursleden.