Mannenkoor Germania geniet weer van repetities, optredens en concerten.

Wat geeft het weer een enorme kick om volop te kúnnen en mógen zingen. Natuurlijk zit het vervelende virus nog wel in ons achterhoofd, maar het is fijn om repetities, optredens en concerten weer te mogen doen. En laten we het maar ronduit zeggen, dan zit je precies op de juiste pagina van onze website. We dragen met trots het predicaat: "de sfeermakers uit Salland". Een kenmerk dat we volgens onze bezoekers volledig verdienen en waarmaken. Elk optreden wordt zoveel mogelijk afgestemd met passende nummers uit ons repertoire. Benieuwd? Bezoek onze optredens en laat je overtuigen.

PS: Met 9 concerten in een periode van ruim twee weken, hebben wij het maximale aantal kerstoptredens voor 2022 bereikt.  Gelukkig zijn er buiten de drukke decembermaand nog (volop) mogelijkheden om een afspraak in onderstaande agenda vast te leggen. Uiteraard willen wij onze passie voor muziek graag op locatie laten horen.  Heeft uw organisatie ook plannen voor een optreden van ons koor, neem dan tijdig contact op met Dhr. H. Koggel voor een nadere afstemming.

De dag van Heeten, 4e en laatste dag SW4D editie 2022

Traditioneel wordt de SW4D 2022 afgesloten met "de dag van Heeten". Zonder twijfel de allermooiste dag van dit evenement. En mannenkoor Germania mag deze dag muzikaal opluisteren met een spetterend optreden bij ZGR Stevenskamp. Ook al wandel je deze dag niet zelf, ervaar de gezelligheid van wandelen en zingen op vrijdag 21 oktober. Graag tot dan.

Agenda Mannenkoor Germania uit Heeten

Eerstvolgend optreden

Organisatie / Locatie Aanvang
Zondag 2 Oktober Fietstocht Helami / Germania Aanvang 13.00 uur