Kerstconcert Abdij Nieuw Sion op 22 december 2022

Op donderdagavond 22 december verzorgt mannenkoor Germania Heeten een kerstconcert in Abdij Nieuw Sion. Bij dit afsluitend kerstconcert is het aantal beschikbare plekken beperkt. Reserveren is zeer gewenst. Het concert vindt plaats in de Refter van het klooster.
Wij registreren uw reservering wanneer wij onderstaand formulier én uw betaling op ons bankrekeningnummer

NL87RABO0111 0625 19 t.n.v. Mannenkoor Germania Heeten bij Rabobank Salland hebben ontvangen.

Let ook even op onderstaande aandachtspunten:
- Abdij Sion straalt stilte, eenvoud en rust uit. Houd u zich aan deze voorwaarden
- Parkeren bij Abdij Nieuw Sion is uitsluitend toegestaan op de aangegeven parkeerplaats.
- Rondom de Abdij en parkeerplaats is geen verlichting aanwezig.  Neem een goede zaklantaarn mee.
- Volg de aanwijzingen voor de kortste weg naar de Refter.
- Aanvang kerstconcert: 20.00 uur,  Refter geopend: 19.15 uur
- Na het invullen, versturen en betalen van uw reservering maken wij een formulier op. Dit formulier hebben wij op 22 december bij de ingang van de Refter beschikbaar. U ontvangt van ons een terugkoppeling van de reservering na ontvangst van het verschuldigde bedrag..
- Bij de ingang van de Refter wordt uw reservering gecontroleerd en daarna ontvangt u van ons één koffie- of thee bon p.p. Frisdranken en alcoholische dranken zijn niet verkrijgbaar.