Op zondag 5 februari 2023 vanaf 13.00 uur vindt er een uniek benefietconcert plaats "Bij Lampe" te Raalte. Maar liefst 10 Sallandse koren treden in shifts van elk 1/2 uur op in twee verschillende zalen. Zalen open vanaf 12.30 uur

Doel van deze middag , is zoveel mogelijk geld in te zamelen om gezinnen, die door de hoge energieprijzen, buiten hun schuld om in de problemen zijn gekomen en die bij alle regelingen buiten de boot vallen, een steuntje in de rug te geven.

Organiserende koren

Zondag 5 februari 2023 organiseren 5 koren,

• de Stuwzangers uit Vilsteren,
  • de Roalter jongs uit Raalte,
  • Germania uit Heeten,
  • de Pompedoers uit Heino,
  • de Stroatkjals uit Luttenberg

een benefietconcert in Bij Lampe met als thema “Iedereen Warme Voeten”.

Gast koren

De genoemde koren treden op en worden deze middag aangevuld met de gastkoren

• Eigen Wiese uit Raalte,
  • popkoor Puur uit Haarle,
  • popkoor PopUp uit Heeten,
  • popkoor SVP uit Heino,
  • de drumfanfare St Ceacilia uit Raalte.

Het Benefietconcert Iedereen Warme Voeten begint om 13.00 en wordt om 18.30 uur afgesloten.

Doel benefietconcert "Iedereen Warme Voeten"

Doel van deze middag is zoveel mogelijk geld in te zamelen om gezinnen die - door de hoge energieprijzen - buiten hun schuld om, in de problemen zijn gekomen en die bij alle regelingen buiten de boot vallen, een steuntje in de rug te geven.

Wij zijn ervan overtuigd, dat ook u in uw omgeving gezinnen kent, die hier mee te maken hebben en voor een bijdrage in aanmerking komen.

De stichting Humanitas, weet welke gezinnen voor deze steun in aanmerking komen en zal ervoor zorgen, dat de bedragen terechtkomen bij de gezinnen, waar ze voor bedoeld zijn.

Heeft u zelf geldzorgen en wilt u hulp bij schulden of om na te gaan of er inkomensondersteunende regelingen zijn waar u gebruik van kunt maken? U kunt daarvoor het algemene nummer van de Gemeente Raalte bellen of kijken op Rondkomen in Raalte voor alle mogelijkheden. U kunt ook rechtstreeks bellen met Lilian Hultink, 06-23940560 of Bertha Bonthuis, 06-10806656.

Hoe kunt u ons helpen om zoveel mogelijk geld in te zamelen.

Allereerst kunt u uw bijdrage overmaken op onderstaande bankrekening

Bent u ondernemer dan kunt u sponsoren d.m.v. van een geldelijke bijdrage, u kunt hierover meer vinden op de site van uw ondernemersvereniging of contact opnemen met een van onderstaande personen.

Ook kunt u toegangskaarten, a € 10.00, voor dit evenement kopen via een van de organiserende koren of bij een van de volgende  voorverkoopadressen:

- Schulten, Herenstraat 14, Raalte

- Smulbaai,  Canadastraat 16, Heino

- Coop, Butzelaarstraat 21, Luttenberg

- Bij de Bank, Dorpsplein 3, Heeten.

** Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang

Het bankrekeningnummer is IBAN NL35 RABO 0319 6025 91 t.n.v. “Iedereen Warme Voeten”

Wij hopen op uw aller steun

Samenstelling organisatie Benefietconcert

Wij hopen op uw aller steun

Namens de Stuwzangers, Roalter Jongs, Germania, de Pompedoers en de Stroatkjals

Theo Ogink,                     tel 06-12203409          email: theomannie.ogink@hotmail.com

Herman Korenromp       tel 06-53521048         email: ham.korenromp@gmail.com

Gerard Simons                tel 06-46577572          email: info@simonsheeten.nl

Bij elk benefietconcert draait het om het inzamelen van geld. En liefst zoveel mogelijk geld.  Dat is bij "Iedereen Warme Voeten" niet anders.. Alle koren nemen belangeloos deel en doneren natuurlijk ook. Wat zou het mooi zijn wanneer koorleden veel familieleden, vrienden, kennissen, buren etc. tegenkomen BIJ Lampe. Dit benefietconcert MOET een ongekend succes worden! U komt toch ook?

Van het benefietconcert is ook een fraaie flyer inclusief koorschema gemaakt. met de belangrijkste info.

Om snel en gemakkelijk te doneren, kunt u gebruik maken van bovenstaande Doneer NU button. Snel, veilig en gemakkelijk.

Benieuwd naar informatie over de deelnemende koren? Klik hier

Organisatoren aan het woord in het Weekblad voor Salland

Vragen? Maak gebruik van het contactformulier om uw vraag aan de organisatie te stellen.