De plaat en zijn verhaal

Wij zijn van mening dat er binnen onze koorleden prachtige verhalen bestaan, waarbij onlosmakelijke een schitterende herinnering bestaat met een muzieknummer. Óf vaker is het andersom.  Je hoort een nummer op de radio of TV en denkt direct aan een bepaalde gebeurtenis.

Wij hebben allen één bepaalde overeenkomst. Muziek is voor ons een belangrijke factor.. Hoe mooi is het om een bepaalde herinnering te koppelen aan een plaat en deze met ons te delen. Inmiddels hebben we al een mooi lijstje met voorbeelden kunnen samenstellen. Bijzonder graag zouden wij van jou ook een inzending ontvangen. Vind je het lastig om een verhaal op papier te zetten, neem dan even contact met mij (Anton)  (06-13961485) op óf één van de andere Teamleden van Radio Germania. Het zou fantastisch zijn wanneer het lijntje van de wekelijkse uitzending niet verbroken wordt.  Top en bedankt alvast.

Verhaal ingebracht door

Video bestand

De plaat bij dit verhaal

Schoorlemmer, Ben